کد خبر : 80260
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۰:۴۱

استفاده از مفاهیم قرآنی و روایی در کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی

استفاده از مفاهیم قرآنی و روایی در کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی

ایسنا/قم مولف کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی به ذکر مباحث و توضیحاتی درخصوص اثر جدیدش پرداخت. حجت الاسلام داوودی امروز در آیین رونمایی پنج اثر علمی جدید پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در رابطه با کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی عنوان کرد: سر فصل این کتاب ابتدا در دانشگاه فرهنگیان تدوین و سپس در کارگروه

استفاده از مفاهیم قرآنی و روایی در کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی

ایسنا/قم مولف کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی به ذکر مباحث و توضیحاتی درخصوص اثر جدیدش پرداخت.

حجت الاسلام داوودی امروز در آیین رونمایی پنج اثر علمی جدید پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در رابطه با کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی عنوان کرد: سر فصل این کتاب ابتدا در دانشگاه فرهنگیان تدوین و سپس در کارگروه تربیت معارف اسلامی بازنگری شده است.
وی با اشاره به اینکه این کتاب مشتمل بر ۱۳ فصل است که به سه بخش مقدماتی، مبنایی و چیستی تعلیم و تربیت اسلامی تقسیم می‌شود، بیان کرد: بخش مقدماتی به مباحث ضرورت و اهمیت، تعریف فلسفه تربیت اسلامی، روش تحقیق در این زمینه و بخش مبنایی نیز به مبانی معرفت شناختی، جهان شناختی، انسان شناختی، ارزش شناختی و دین شناختی می‌پردازد و در بخش آخر نیز راجع به مفهوم اساسی تعلیم و تربیت در اسلام و تعریف آن بحث شده است.
مولف این کتاب اظهار کرد: به دلیل اینکه مخاطب این کتاب معلم دانشجوها هستند این کتاب مبتنی بر بخش اول مبانی نظری تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت اسلامی تالیف شده است که بخش ابتدایی آن مبانی فلسفه تعلیم و تربیت در جمهوری اسلامی ایران است.
وی ادامه داد: در این کتاب نظرات خاص مولفان نیامده است و محتوای اصلی آن مضمون فلسفه تربیت در جمهوری اسلامی در سند مبانی نظری تحول بنیادین است؛ اما با حفظ مضمون آن تغیرات زیادی ایجاد شده است.
حجت الاسلام داوودی بیان کرد:مطالب این کتاب رسا، شیوا، معتبر و مستند است و تا حد امکان مستندات روایی، قرآنی و دلایل عقلی ذکر شده است.
سید علی حسینی زاده مولف کتاب سیره تربیتی پیامبر و اهل بیت (ع)عنوان کرد: این کتاب به هفت فصل و پنج بخش تقسیم می‌شود که بخش های آن عبارت اند از: تربیت کودک، تربیت دینی، تربیت اخلاقی، تربیت علمی و تربیت اجتماعی.
وی با اشاره به اینکه بخش دینی به دو موضوع تربیت اعتقادی و عبادی می پردازد، بیان کرد: در هر بخش به اصول تربیتی و روش های تربیتی پرداخته می‌شود و در تربیت علمی شیوه های آموزشی نیز بیان شده است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کادو شب یلدا

زیبا ترین سگ دنیا با نام آکیتا

زيرنويس سريال

همه چیز درباره خرید رپورتاژ آگهی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز