کد خبر : 80699
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۲:۰۰

ابداع یک آزمایش جدید برای تشخیص کروناویروس با دقت 100 درصدی

ابداع یک آزمایش جدید برای تشخیص کروناویروس با دقت 100 درصدی

محققان “دانشگاه دوک” در مطالعه اخیرشان از توسعه یک آزمایش جدید کووید-۱۹ با دقت ۱۰۰درصدی در تشخیص کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ از سایر ویروس‌های کرونا خبر داده‌اند. به گزارش ایسنا و به نقل از اس تی دی، مهندسان پزشکی دانشگاه “دوک” از دستگاهی به اندازه یک تبلت رونمایی کرده‌اند که می‌تواند به طور همزمان چندین

ابداع یک آزمایش جدید برای تشخیص کروناویروس با دقت 100 درصدی

محققان “دانشگاه دوک” در مطالعه اخیرشان از توسعه یک آزمایش جدید کووید-۱۹ با دقت ۱۰۰درصدی در تشخیص کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ از سایر ویروس‌های کرونا خبر داده‌اند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اس تی دی، مهندسان پزشکی دانشگاه “دوک” از دستگاهی به اندازه یک تبلت رونمایی کرده‌اند که می‌تواند به طور همزمان چندین آنتی بادی و نشانگر زیستی کووید-۱۹ را تشخیص دهد.

نتایج اولیه نشان می‌دهد این آزمایش می‌تواند فرق بین آنتی بادی‌های تولید شده در پاسخ به کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ و چهار کرونا ویروس دیگر را با دقت ۱۰۰درصدی تشخیص دهد.

محققان اکنون در حال بررسی این موضوع هستند که آیا می‌توان از این دستگاه کاربردی و مفید برای پیش‌بینی شدت عفونت کووید-۱۹ یا مصونیت فرد در برابر انواع جهش‌های این ویروس نیز استفاده کرد یا خیر.

محققان می‌گویند سیستم سنجش “D۴” می‌تواند عفونت‌های ابولا را نیز یک روز زودتر از آزمایش پی سی آر (PCR) تشخیص دهد.

“آشوتوش چیلکوتی”(Ashutosh Chilkoti) از محققان این مطالعه گفت: توسعه آزمایش D۴ شش سال به طول انجامید و هنگامی که سازمان بهداشت جهانی همه‌گیری این بیماری را اعلام کرد، ما شروع به کار کردیم. آزمایش ما به گونه‌ای طراحی شده است که هم قابل انطباق باشد و هم واقعاً از نظر استفاده خوب باشد.

این فناوری روی یک پوشش برس پلیمری قرار دارد که به عنوان نوعی پوشش نچسب عمل کرده و از اتصال هر چیزی به جز نشانگرهای زیستی مورد نظر در هنگام خیس بودن به اسلاید آزمایش، جلوگیری می‌کند. اثر بخشی بالای این سپر نچسب باعث می‌شود که روش D۴ حتی قادر به شناسایی کمترین حد از ویروس نیز باشد.

این روش به محققان این امکان را می‌دهد تا نوارهای مولکولی مختلفی را در مناطق مختلف اسلاید چاپ کنند تا همزمان چندین نشانگر زیستی را اندازه بگیرند.

این آزمایش در عرض چند دقیقه و فقط با داشتن یک قطره خون و یک قطره روان ساز بیومولکولی به صورت خودکار انجام می‌شود و می‌توان نتایج آن را با ردیابی که به اندازه یک آیپد است، خواند.

“جیسون لیو”(Jason Liu) دانشجوی مقطع دکترا گفت: این ردیاب مجهز به باتری است و  به هیچ وجه به برق احتیاج ندارد، بنابراین شما می‌توانید با حداقل منابع، همه چیز را در یک کوله پشتی گذاشته و در هرجایی از ان استفاده کنید.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کادو شب یلدا

زیبا ترین سگ دنیا با نام آکیتا

زيرنويس سريال

همه چیز درباره خرید رپورتاژ آگهی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز