کد خبر : 15124
تاریخ انتشار : جمعه ۹ مهر ۱۴۰۰ - ۰:۴۲

پشتیبانی از تولید با رفع موانع بانکی، بیمه ای و مالیاتی

پشتیبانی از تولید با رفع موانع بانکی، بیمه ای و مالیاتی

 یک دکترای اقتصاد، با تاکید بر لزوم تولید کالاهای استراتژیک در داخل کشور، خاطرنشان کرد: بسیاری از اقلام مصرفی مردم مانند برنج و گندم و گوشت و روغن و… جزو کالاهای ضروری است و باید خودمان تولید کنیم؛ اگرچه قیمت تولید این کالاها گران باشد. دکتر طاهره امیدی در گفت وگو با ایسنا، حمایت از تولید را

پشتیبانی از تولید با رفع موانع بانکی، بیمه ای و مالیاتی

 یک دکترای اقتصاد، با تاکید بر لزوم تولید کالاهای استراتژیک در داخل کشور، خاطرنشان کرد: بسیاری از اقلام مصرفی مردم مانند برنج و گندم و گوشت و روغن و… جزو کالاهای ضروری است و باید خودمان تولید کنیم؛ اگرچه قیمت تولید این کالاها گران باشد.

دکتر طاهره امیدی در گفت وگو با ایسنا، حمایت از تولید را یکی از مهمترین کارهایی دانست که می تواند به اقتصاد کشور در این شرایط سخت و بغرنج کمک کند و گفت: حمایت از تولید حلقه مفقوده ای است که طی سال های گذشته آنگونه که شایسته است به آن پرداخته نشده و یا در حد شعار باقی مانده است.

وی مشکلات اقتصادی را ناشی از هدایت نادرست منابع پولی و مالی کشور دانست و افزود: در چرخه اقتصادی یک کشور زمانی مشکل به وجود می آید که پول از دایره اقتصاد خارج شود و دولت نیازهای مردم را به وسیله واردات تامین کند و یا کالاهای تولید شده پاسخگوی نیازهای مردم نباشد.

این دکترای اقتصاد، با بیان اینکه تورم شدید و افسارگسیخته نتیجه واردات غیر منطقی کالاست، اظهار کرد: اگر افزایش پایه پولی به سمت تولید هدایت نشود و به سمت واردات برود، زمینه ایجاد اشتغال برای نیروی کار خارجی را فراهم می کند.

امیدی، سودآوری تولید کالا را منوط به تقویت صنعت داخلی دانست و اضافه کرد: اگر بخش های صنعت، کشاورزی، خدمات و… نتوانند تولید کنند، مجبور به واردات می شویم و افزایش درآمد برای تولیدکنندگان خارجی و تورم برای مصرف کنندگان داخلی اتفاق می افتد. در واقع واردات سبب افزایش سودآوری تولید در دیگر کشورهاست؛ نه کشور ما.

وی ادامه داد: اگر پول را از چرخه اقتصادی خارج نکنیم و به جای واردات کالا، پول را صرف واردات تکنولوژی و مواد اولیه کنیم، بخشی از شعار حمایت از تولید را محقق کرده ایم.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، قانونگذاری را یکی از عمده ترین موانع تولید دانست و گفت: متاسفانه قوانین دست و پا گیر زیادی بر سر راه افزایش تولید و ایجاد شغل های جدید و ورود افراد بیشتر به فرایند تولید وجود دارد. سخت گیری های بانکی، بیمه ای و مالیاتی مانع شده تا بسیاری از شرکت ها که همچنان مشغول فعالیت در این شرایط دشوار هستند و کالای خوب و با کیفیت تولید می کنند، به شکوفایی برسند.

وی با بیان اینکه نیازمند همکاری و هماهنگی سه قوه برای حمایت از تولید و رفع موانع هستیم، عنوان کرد: قانونگذاری، اجرای قوانین و نظارت بر اجرای قوانین باید به گونه ای باشد تا منجر به افزایش تولید شود. البته بسیاری از کشورها همه کالاها و خدمات را تولید نمی کنند و برخی چنین اعتقاد دارند که تولید در همه بخش ها الزامی نیست.

امیدی، با تاکید بر لزوم تولید کالاهای استراتژیک در داخل کشور، خاطرنشان کرد: بسیاری از اقلام مصرفی مردم مانند برنج و گندم و گوشت و روغن و… جزو کالاهای ضروری است و باید خودمان تولید کنیم؛ اگرچه قیمت تولید این کالاها گران باشد. به عنوان مثال تحریم موجب شده بود با مسئله کمبود بنزین دست به گریبان شویم، اما با ایجاد پالایشگاه به یکی از تولیدکنندگان بزرگ بنزین در دنیا تبدیل شدیم و خبری از تحریم نیست.

این دکترای اقتصاد، مراوده اقتصادی با کشورهای دنیا را لازم دانست و تصریح کرد: تکیه به تولید داخلی به معنی قطع مراودات و توافقات اقتصادی با دنیا نیست، اما نباید چشم بر روی تولید داخلی ببندیم. امروز ایران از نیروی کار تحصیلکرده، بی نظیر و ارزان قیمت، منابع طبیعی و زیرزمینی خدادادی، چشمه ها و رودخانه ها، دریای آزاد و موقعیت ژئوپلیتیک برخوردار است و هیچ کشوری چهار فصل ایران را ندارد. همچنین جایگاه جغرافیایی ایران شرایط مناسبی را برای صادرات کالا و خدمات به کشورهای همسایه فراهم کرده و بازارهای بزرگی برای تولیدات داخلی ما وجود دارد لذا عقلانی نیست که به بهانه روابط سیاسی در سطح بین الملل تولید داخل را تعطیل کنیم.

وی با بیان اینکه دشمنان همه گزینه ها را علیه جمهوری اسلامی روی میز گذاشته اند، تصریح کرد: ما نیز باید همه گزینه های تولید را روی میز گذاشته باشیم و مسائل اقتصادی و سیاسی و اجتماعی را به خارج از کشور گره نزنیم و فقط به حمایت از تولید اکتفا کنیم تا درهای سیاسی و اقتصادی به روی کشور باز شود.

امیدی، با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ از سوی رهبر انقلاب تحت عنوان «تولید؛ پشتیبانی ها، مانع زدایی ها»، تاکید کرد: چندین سال است که شعار سال اقتصادی در نظر گرفته می شود، یعنی این درک و خودآگاهی در مسئولان ایجاد شده که بسیاری از مشکلات فرهنگی و اجتماعی از جمله بالا رفتن سن ازدواج و طلاق و اعتیاد و… ریشه در اقتصاد دارد لذا اگر مسائل اقتصادی حل شود و کارها روی روال باشد، مشکلات تا حدودی حل می شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد گیلان، با بیان اینکه مشکل اشتغال شرایط را برای تجرد جوانان فراهم کرده و تشکیل زندگی مشترک را به تاخیر انداخته است، یادآور شد: پشتیبانی از تولید به معنی واقعی کلمه رفع تمام موانعی است که بر سر راه کارآفرینان و ایجاد شغل های جدید و شرکت های تولیدی و خدماتی وجود دارد. بسیاری از بخش های تولید با بانک ها و بیمه ها و مالیات درگیر هستند و لذا نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید با تغییر و اصلاح قوانین و دولت ها با اجرای درست و دقیق قوانین موانع را از پیش پای تولید بردارند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8magazine

نگین 100

نگین فارسی

قیمت یاب خریدینو

کلینیک روانشناسی عباس نادر

پشتیسار

خرید انکودر

زيرنويس سريال

همه چیز درباره خرید رپورتاژ آگهی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز