رسانه های کردستان برای تاثیر گذاری بیشتر نیازمند تقویت هستند
نماینده ولی فقیه در استان کردستان،خبرنگاران استان را نجیب، دلسوز، مردمی و مظلوم توصیف کرد و گفت: رسانه های استان برای تاثیر گذاری بیشتر نیازمند تقویت بنیه مالی و فضای فیزیکی هستند. حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی امروز چهارشنبه (۲۰مردادماه) در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار که در بنیاد حفظ آثار استان کردستان برگزار شد، اظهار کرد:
نماینده ولی فقیه در استان کردستان،خبرنگاران استان را نجیب، دلسوز، مردمی و مظلوم توصیف کرد و گفت: رسانه های استان برای تاثیر گذاری بیشتر نیازمند تقویت بنیه مالی و فضای فیزیکی هستند.
وی با تاکید بر اینکه رسانههای استان کردستان نیازمند تقویت هستند افزود: ایجاد امنیت برای رسانه های استان ضروری است.
نماینده ولی فقیه در استان کردستان،خبرنگاران استان را نجیب، دلسوز، مردمی و مظلوم توصیف کرد و ادامه داد: رسانه های استان برای تاثیر گذاری بیشتر نیازمند تقویت بنیه مالی و فضای فیزیکی هستند.
حجتالاسلام والمسلمین پورذهبی، صداقت، امانت داری، امیدبخشی، مثبت گرایی، آرامش بخشی، وحدت گرایی، انصاف، عالمانه وارد شدن به مطالب و حریت را از ارکان مهم و اثرگذار در تقویت رسانههای استان دانست.
سردار سید صادق حسینی در ادامه این مراسم اظهار کرد: تلاش خبرنگاران که با کمترین امکانات در حوزه جنگ نرم حضور می یابند قابل تقدیر است.
وی افزود: جنگ نرم و هدف دشمن یک واقعیت و دشمن به دنبال مهندسی فرهنگ جامعه و تسلط بر آن است و این جنگ سختی به شمار می رود.
فرمانده سپاه بیت المقدس استان کردستان بیان کرد: رسانه های استان در این عرصه باید محاکم باشند نه مدافع، چرا که رسانه انقلابی می تواند هدایتگر جامعه به سمت اخلاق و روشنگری باشد.
وی رسانه ها را پل ارتباطی مردم و مسئولان ذکر و عنوان کرد: باید جهت دهنده افکار عمومی و مایه تقویت قدرت ملی باشند.
سردار حسینی، ادامه داد: همگرایی عمومی، پویایی و فهم و کارکرد اجتماعی از مولفه های اصلی رسانه است و مطالبات ما از رسانه ها تقویت قدرت نرم ملی و ترویج ارزشهای انقلاب برای نسل آینده است.
وی تاکید کرد: رسانه ها باید فایلی دائمی تحت عنوان ترویج معروفات و نهی از منکرات باز کرده و برای کاهش آسیب های اجتماعی گام بردارند.
فرمانده سپاه بیت المقدس استان کردستان عنوان کرد: رسانهها باید با تقویت بنیه خانواده ها با به کارگیری متن های ادبی زیبا در خانوادهها اثر گذار باشند و خشونت و بد اخلاقی را در جامعه کاهش دهند.
وی حمایت از زنان و جوانان و برجسته سازی الگوهای جامعه را از دیگر وظایف اصلی رسانهها ذکر کرد و افزود: برخی مسایل مطرح شده در رسانه ها در خور شأن استان نیست.
عبدالملکی، مدیر کل صدا و سیما کردستان در ادامه این مراسم، اظهار کرد: در استان کردستان باید در فضای رسانه ای دغدغه مند باشیم و رسانه در استان نیازمند جراحی است.
وی با بیان اینکه جنگ نرم در حوزه رسانه وجود دارد افزود: جنگ دشمن کاملا هوشمندانه بوده و از هر تاکتیکی برای پیروز شدن بهره می گیرد.
مدیرکل صدا و سیما کردستان، بیان کرد: دشمن تاکتیک و تکنیک های خود را در یک راه مشخص برای رسیدن به اهداف خود به کار می گیرد و در این زمینه رسانه رکن رکین مقابله با جنگ نرم است.
وی افزود: جنگ نرم از ناحیه دشمن شامل کاشت، داشت و برداشت و بوده و طی آن بذر ناامیدی را در جامعه کاشته و در نهایت دشمنی را برداشت می کند.
منصور اولی، سردبیر خبرگزاری کردپرس در استان کردستان به نمایندگی از خبرنگاران استان گفت: رسانه های استان در فضای کلی عملکرد قابل تقدیری دارند و علی رغم کمبودهای موجود، تمام تلاش خود را برای توسعه استان به کار گرفته اند.
وی حقوق کم و ناچیز خبرنگاران استان را از چالش های جدی این حوزه در کردستان دانست و گفت: این امر شایان حال مطبوعات و خبرنگاران نجیب کردستان نیست.
این فعال رسانهای کردستان را نیازمند ایجاد کارگروه ارتباطات و توسعه دانست و افزود: ما تا کنون از ظرفیت رسانههای محلی برای این مهم بهره ای نبرده و برنامه ای هم نداریم.
اولی با تاکید بر اینکه رسانههای استان نمی توانند عملکرد ناکرده دستگاه های اجرایی را به قلم درآورند، بیان کرد: روابط عمومی ها اخباری را برای انتشار به رسانه ها ارسال می کنند که فاقد هر گونه ارزش خبری بوده و انتظار آن ها از رسانه ها برای انعکاس زیاد است.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰