کد خبر : 4591
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۱:۲۷

ستاری: آمادگی داریم دارو و تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت را به اندونزی صادر کنیم

ستاری: آمادگی داریم دارو و تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت را به اندونزی صادر کنیم

با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری قرارداد صادرات ربات جراحی سینا و ایجاد دو مرکز مهارت‌های پیشرفته جراحی رباتیک از راه دور در اندونزی به شکل مجازی به امضا رسید و معاون علمی رییس جمهوری اعلام کرد که آمادگی داریم دارو و تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت را به اندونزی صادر کنیم.   سورنا ستاری

ستاری: آمادگی داریم دارو و تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت را به اندونزی صادر کنیم

با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری قرارداد صادرات ربات جراحی سینا و ایجاد دو مرکز مهارت‌های پیشرفته جراحی رباتیک از راه دور در اندونزی به شکل مجازی به امضا رسید و معاون علمی رییس جمهوری اعلام کرد که آمادگی داریم دارو و تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت را به اندونزی صادر کنیم.

  سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به شکلی مجازی میزبان بودی گونادی سادیکین وزیر بهداشت کشور اندونزی شد. همچنین هیاتی به سرپرستی پروفسور عبدالقدیر معاون درمان وزیر بهداشت اندونزی به دیدار معاون علمی و فناوری رییس جمهوری آمدند تا در این دیدار دو جانبه درباره افزایش همکاری‌های دوجانبه به گفت‌وگو بنشینند.
هدف اصلی از این سفر عقد قرارداد صادرات ربات جراحی سینا و ایجاد دو مرکز مهارت‌های پیشرفته جراحی رباتیک از راه دور در دو شهر بندونگ و جوکجاکارتا بود. در این نشست دو جانبه قرارداد میان شرکت طرف ایرانی و ایندوفارما به عنوان شرکت طرف اندونزیایی به امضا رسید. همچنین با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، سند اجرایی بین ستاد نانو و معاونت درمان وزارت بهداشت اندونزی به صورت مجازی امضا شد.
صادرات فناورانه ایران به اندونزی افزایش می‌یابد
ستاری در این مراسم با اشاره به اینکه در سال ۲۰۱۹ همکاری نزدیکی بین وزارت بهداشت جمهوری اندونزی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وجود داشت، گفت: از آن زمان تاکنون، حداقل چهار رویداد در بخش سلامت با همکاری دو کشور برگزار شده است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ادامه داد: اطلاع دارم که در این مدت تعدادی جلسه رودررو میان شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی و شرکت‌های اندونزیایی برگزار و این اتفاق منجر به شکل‌گیری همکاری‌های فنی و تجاری میان آنها شده است. امیدواریم این همکاری‌ها بیشتر شود و تا سال ۲۰۲۱ ادامه یابد.
به گفته رییس بنیاد ملی نخبگان، ایجاد دو مرکز جراحی از راه دور رباتیک در بیمارستان عمومی حسن صدقین اندونزی و همکاری بیشتر در زمینه تبادل فناوری میان دو کشور نیز از جمله مزایای این ارتباط دو سویه است. همچنین قرار است در پی این توافقات، یک شتاب‌دهنده مشترک میان دو کشور برای پیشرفت بیشتر استارت آپ‌های زیست‌فناوری پزشکی و سوق دادن آنها به سمت تجاری‌سازی نیز ایجاد شود.
ستاری در ادامه بیان کرد: تلاش ما این است که این همکاری‌ها در قالب توسعه فناوری جراحی رباتیک تله، توسعه قوانین و مقررات مربوط به سلامت دیجیتال، توسعه زیرساخت های مرتبط و داروهای بیوتکنولوژی و API ادامه یابد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به همه‌گیری کرونا در دنیا، گفت: از ابتدای شیوع کرونا در ایران با حمایت‌های دولت، بسیاری از شرکت‌های دانش‌بنیان به سمت طراحی و تولید محصولات کاملا ضروری برای پیشگیری، تشخیص و درمان کووید -۱۹ حرکت کردند. این محصولات با استانداردهای بین‌المللی بالا به تولید رسیده است. این کار نه تنها وابستگی کشور به کالاهای وارداتی را از بین برد، بلکه برخی از این محصولات را به کشورهای دیگر نیز صادر کردیم.
ستاری افزود: همچنین در زمینه تولید داروهای کنترل و درمان کرونا ویروس جدید نیز، شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی موفقیت‌های چشمگیری دارند. در حال حاضر بیش از ۴۰۰ شرکت داروسازی و تجهیزات پزشکی ایران‌ساخت با فناوری بالا در این حوزه فعالیت می‌کنند.
وی ادامه داد: ما آماده هستیم تا مشارکت علمی و فناوری دوجانبه‌ای را در بخش سلامت با کشور اندونزی آغاز کنیم و هرگونه همکاری در زمینه سرمایه‌گذاری‎‌های مشترک، تبادل فناوری در عرصه‌های مختلف علمی، همکاری‌های دانشگاهی و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی میان دو کشور را توسعه دهیم.
ستاری ادامه داد: نمایشگاهی دائمی از پیشرفت ها و توانمندی‌های ایران در حوزه سلامت و به ویژه کرونا داریم که می‌توانید از آن بازدید کنید. شرایط برای بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند ایرانی نیز برایتان فراهم است.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری همچنین، گفت: ایران آمادگی صادر کردن همه محصولات، داروها و تجهیزات تولیدی داخل کشور در زمینه کرونا به کشور اندونزی را دارد. حتی ما می توانیم این محصولات را در کشور خودتان تولید کنیم. برای شکل‌گیری این همکاری طی ۱۰ روز آینده جلسات هماهنگی برگزار کنید.
خریدار داروهای ایرانی درمان کرونا هستیم
در ادامه این جلسه، بودی گونادی سادیکین وزیر بهداشت اندونزی نیز با اشاره به تشابهات زیاد بین دو  کشور، گفت: ایران و اندونزی تشابهات فرهنگی، تاریخی و تمدنی زیادی دارند و امیدواریم همکاری‌های آتی، موجب نزدیکی بیشتر دو کشور شود.
وی افزود: در بحران پیش آمده باید با به کارگیری بهترین سیاست ها، به کشورها کمک کنیم تا این بحران را پشت سر بگذاریم.
وزیر بهداشت اندونزی همچنین گفت: ما نیاز داریم از ایران دارو بخریم. داروهایی با فناوری پیچیده و کاربردی. همچنین در حوزه بیماری کرونا نیز خواهان خریداری داروهای ایرانی هستیم.
عبدالقدیر، معاون درمان وزیر بهداشت اندونزی نیز در این جلسه گفت: با توجه به مساحت بالای کشور اندونزی و دسترسی های سخت ما به بیماران، از ربات جراحی از راه دور سینای ایرانی استفاده خوبی خواهیم کرد و کاربرد بالایی برایمان دارد.
وی افزود: این ربات می‌تواند به ما کمک کند تا بیماران اندونزیایی در هر نقطه از کشورمان را از راه دور درمان کنیم.
در این رویداد، ولی‌الله محمدی نصرآبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در اندونزی و اکتاوینو علیمودین سفیر کشور اندونزی در ایران نیز حضور داشتند. همزمان با این ملاقات عمل جراحی بر روی حیوان به صورت زنده در بیمارستان امام انجام و قرارداد صادرات ربات جراحی سینا در حضور مقامات دو کشور به (صورت آنلاین) امضا شد.
ربات جراحی از راه دور سینا چه می‌کند
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، ربات جراحی سینا دارای ۱۶ مفصل مجهز به موتور الکتریکی است که قادر است ظریف‌ترین عمل‌های جراحی را انجام دهد. کنسول جراحی شامل مانیتور، دو ربات راهبر و پدال‌های هدایت زیرپایی است که جراح با نشستن در پشت کنسول، تصاویر ارسال شده از ناحیه عمل را مشاهده و ابزارهای جراحی و دوربین تصویربرداری را از راه دور هدایت می‌کند.
از سوی دیگر سه ربات پیرو شامل دو ربات حامل ابزار و یک ربات تصویربردار که در بالین بیمار مستقر شده اند، اجرای دستورات جراح را بر عهده دارند. در طی عمل، ربات تصویربردار که به وسیله جراح کنترل می‌شود، تصویر ناحیه عمل را در کنسول جراحی در اختیار جراح قرار می دهد و حرکات دستان جراح توسط ربات‌های راهبر دریافت می شود و با حذف لرزش‌ها و مقیاس‌گذاری به رباتهای پیرو انتقال می‌یابند تا با دقت بالا، در ناحیه عمل اجرا شوند.
منبع: ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کادو شب یلدا

زیبا ترین سگ دنیا با نام آکیتا

زيرنويس سريال

همه چیز درباره خرید رپورتاژ آگهی

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز