کد خبر : 3901
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۵:۱۳

نرم افزاری برای ارزیابی خسارت‌های بیمه درمان تکمیلی

نرم افزاری برای ارزیابی خسارت‌های بیمه درمان تکمیلی

یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به راه‌اندازی نرم افزاری تمام اتوماتیک برای ارزیابی خسارت‌های بیمه درمان تکمیلی شد. مهندس محمود نادری، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد محصولات این شرکت گفت: تولید نرم افزارهای مربوط به صنعت بیمه از اهداف این شرکت است. طی سه سال اخیر رویکرد شرکت

نرم افزاری برای ارزیابی خسارت‌های بیمه درمان تکمیلی

یک شرکت دانش‌بنیان با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به راه‌اندازی نرم افزاری تمام اتوماتیک برای ارزیابی خسارت‌های بیمه درمان تکمیلی شد.

مهندس محمود نادری، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد محصولات این شرکت گفت: تولید نرم افزارهای مربوط به صنعت بیمه از اهداف این شرکت است. طی سه سال اخیر رویکرد شرکت تغییر کرده است، به طوری که از ارائه صرف نرم‌افزار برای شرکت‌های بیمه‌گر خارج شدیم و به حوزه استارت‌آپی پیوستیم.
وی در مورد تفاوت میان شرکت‌های استارت‌آپی و شرکت‌های معمولی بیان‌ کرد: تفاوت در این است که شرکت‌های نرم‌افزاری محصولاتی را تولید می‌کنند و در اختیار یکسری شرکت‌های دیگر قرار می‌دهند و دخالتی در فرایندها و انجام کارهای مشتریان ندارند، اما در مورد شرکت‌های استارت‌آپی، یک استارت‌آپ، نرم افزاری را برای خود به عنوان ابزار تولید می‌کند و به صورت فناوری خلاقانه کار را انجام می‌دهد. به طور مثال اسنپ یک استارت‌آپی ایجاد کرد که با استفاده از فناوری‌ اطلاعات کار را انجام می‌دهد و هیچ‌گونه دخالتی ندارند.
مدیرعامل این شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات در ادامه به محصول فناورانه «ارزیابی خسارت‌های بیمه درمان تکمیلی» که در این شرکت طراحی و تولید شده است، اشاره ‌کرد و گفت: هر شرکت بیمه‌گر دو خدمت اصلی صدور بیمه نامه‌ها و پرداخت خسارت به بیمه‌گذاران را انجام می‌دهد که این پرداخت خسارت می‌تواند مهمترین خدمتی باشد که توسط هر شرکت بیمه‌گر صورت می‌گیرد.
وی افزود: ما در استارت‌آپ ارزیاب، به شرکت‌های بیمه‌گر کمک می‌کنیم که پروسه ارزیابی خسارت را به روش‌های مدرن انجام دهند. طی چند سال اخیر تفاوتی که ایجاد شده، این است که بیمه مرکزی ارزیابان خسارت را از شرکت‌های بیمه بیرون آورده و به آنها مجوز مستقل ارائه کرده است که دلیل این کار این بود که این ارزیابان خسارت به صورت فردی و حقوقی ماهیت مستقل داشته باشند تا بتوانند منافع بیمه‌گذار و بیمه‌گر را به صورت عادلانه رعایت کنند.
نادری با بیان اینکه در گذشته ارزیابان خسارت از کارمندان شرکت بیمه بودند و در حال حاضر خسارت‌ها به صورت آنلاین و بدون دخالت نیروی انسانی پرداخت می‌شود، افزود: این روش موجب سرعت بالا و خطای ضریب کمتر و دقت زیادی شده است، چرا که این پروسه ارزیابی خسارت جزو پروسه‌های پیچیده است.
وی بازار هدف این محصول را شرکت‌های بیمه‌گر عنوان کرد و گفت: ما در حوزه درمان بیش از ۵۵۰۰ خدمت درمانی داریم که وزارت بهداشت در کتابی با عنوان «ارزش نسبی خدمات درمانی» اعلام کرده است. تعدادی دارو با قیمت‌های متفاوت و خدمت دندانپزشکی داریم که تعرفه‌های مشخصی دارد و نرم‌افزار ارزیابی خسارت‌های بیمه درمان تکمیلی همه این کارها را به طور اتوماتیک انجام می‌دهد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در ادامه از راه‌اندازی استارت‌آپ دیگری در زمینه فروش آنلاین بیمه درمان انفرادی خبر داد و گفت: دلیل راه‌اندازی این استارت‌آپ این است که در فضای کرونا و پساکرونا در کشور، خدمات به سمت آنلاین شدن می‌رود و شرکت‌هایی که در این زمینه بتوانند محصول و خدمات به مشتریان ارائه دهند، در آینده نیز می‌توانند کار خود را توسعه دهند.
نادری، مشکل اصلی شرکت‌های استارت‌آپی را علیرغم اینکه افراد خلاق هستند و دانش فنی خوبی دارند، عدم یادگیری اقتصاد، مارکتینگ و روش‌های تبلیغات و عدم آگاهی از مدیریت شرکت و منابع انسانی دانست.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، وی در پایان از خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی در توسعه بازار شرکت‌های دانش بنیان تقدیر کرد.
منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

8magazine

نگین 100

نگین فارسی

قیمت یاب خریدینو

کلینیک روانشناسی عباس نادر

پشتیسار

خرید انکودر

زيرنويس سريال

همه چیز درباره خرید رپورتاژ آگهی

شیشه خودرو تهران

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز