کد خبر : 2398
تاریخ انتشار : شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۴

تشدید تنش های اقلیمی در مدیریت تلفیقی آفات گیاهی

تشدید تنش های اقلیمی در مدیریت تلفیقی آفات گیاهی

معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور تاکید کرد: تشدید تنش های اقلیمی از جمله خشکسالی،  لزوم آینده نگری و محیط نگری بیش از پیش در مدیریت تلفیقی آفات گیاهی را ضروری می کند.  مسعود لطیفیان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه یکی از مهمترین اقدامات ضروری در مدیریت حفظ نباتات در کشور

تشدید تنش های اقلیمی در مدیریت تلفیقی آفات گیاهی

معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور تاکید کرد: تشدید تنش های اقلیمی از جمله خشکسالی،  لزوم آینده نگری و محیط نگری بیش از پیش در مدیریت تلفیقی آفات گیاهی را ضروری می کند.

 مسعود لطیفیان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه یکی از مهمترین اقدامات ضروری در مدیریت حفظ نباتات در کشور برنامه ریزی راهبردی و استراتژیک است، اظهار کرد: پایه این نوع برنامه ریزی بر اساس میزان درک مدیران از پتانسیل ها، موانع، نیازها، اثربخشی اقدامات و منافع تمام کسانی است که به نوعی با سازمان حفظ نباتات کشور در ارتباط هستند.
وی با اشاره به اینکه دلایل مهمی برای انجام برنامه ریزی استراتژیک در سازمان حفظ نباتات وجود دارد، گفت: تشدید تنش های اقلیمی از جمله خشکسالی لزوم آینده نگری و محیط نگری بیش از پیش در مدیریت تلفیقی آفات گیاهی را ضروری می کند و این موضوع از ارکان اصلی برنامه ریزی استراتژیک حفظ نباتات کشور است. همچنین با توجه به تغییرات اقتصادی که در حال حاضر شتاب زیادی به خود گرفته است و پیچیده شدن تصمیمات سازمانی در خصوص اثربخشی اقتصادی_ اجتماعی اقدامات، لزوم بکارگیری برنامه‌ای جامع برای مواجهه با  مسائل حفاظت گیاهان و امنیت غذایی بیشتر از گذشته ضروری است.
معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور اضافه کرد:برنامه ریزی استراتژیک حفظ نباتات کشور در سطح سازمانی و ملی آماده سازی کشور جهت بهره گیری از فرصت های آینده و مواجهه با خطرات امنیت غذایی کشور  است. برنامه ریزی استراتژیک با کاهش هزینه ها، افزایش انگیزه کارکنان، مقابله با تهدیدها، تبدیل تهدید ها به فرصت ها، پیش بینی احتمال افزایش خسارت زایی عوامل گیاه پزشکی بهبود کلی عملکرد ملی سازمان حفظ نباتات کشور را تضمین  می کنند.
به گفته وی در برنامه ریزی استراتژیک اطمینان حاصل می شود که چالش های مهم و اساسی گیاهپزشکی کشور مورد توجه قرار گرفته و تهدیدات امنیت غذایی کشور مورد بررسی قرار می گیرد تا آنها را به فرصت های احتمالی تبدیل کنند. برنامه ریزی استراتژیک سازمان حفظ نباتات کشور را با یک استراتژی واحد با استفاده از هدف های روشن در سطح ملی در جهت بهبود وضعیت اقتصادی کشور هماهنگ می سازد.
لطیفیان در پایان گفت: بسیاری از کشورهای اقتصادی پیشرو برنامه ریزی استراتژیک حفاظت از گیاهان را انجام داده اند و اثربخشی آن را در اقتصاد ملی اثبات کرده اند که به عنوان الگو می توانند در برنامه ریزی استراتژیک حفظ نباتات کشور بومی سازی شوند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نگین فارسی

قیمت یاب خریدینو

کلینیک روانشناسی عباس نادر

پشتیسار

خرید انکودر

زيرنويس سريال

همه چیز درباره خرید رپورتاژ آگهی

شیشه خودرو تهران

خرید رپورتاژ آگهی

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح  

سایت محدوده

سایت کليک نيوز

سایت تالک نيوز

سایت پويشگر

سایت تارگت نيوز

سایت نيوز آيس

سایت نمانيان

سایت اسکن خبر

سایت جريان خبر

سایت چشم انداز نيوز

سایت به علاوه نيوز

سایت روشن نيوز

سایت ديناز نيوز

سایت ويک نيوز

سایت دون نيوز

سایت اسکاي وان

سایت استاندارد نيوز