دلتا کرونا مازندران را ضربه فنی می کند؟
روند صعودی بیماران کرونایی در مازندران همچنان ادامه دارد و کادر درمانی از این موضوع بسیار نگرانند تا جایی که اظهارکرده اند اگر اوضاع به همین منوال ادامه یابد نمی توانند کنترلی بر این بیماری داشته باشند. رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اینکه ظرفیتهای تختهای بیمارستانی بیماران کرونایی تکمیل شده است،
روند صعودی بیماران کرونایی در مازندران همچنان ادامه دارد و کادر درمانی از این موضوع بسیار نگرانند تا جایی که اظهارکرده اند اگر اوضاع به همین منوال ادامه یابد نمی توانند کنترلی بر این بیماری داشته باشند.
سید عباس موسوی با بیان اینکه با افزایش بستری بیماران مبتلا به دلتا کرونا در مازندران، مصرف اکسیژن ۵ برابر شده است، افزود: ظرفیت دستگاههای اکسیژن ساز در بیمارستانهای استان به ۳ برابر افزایش یافت.
وی تاکید کرد: سهل انگاری در برابر ویروس کرونا، سبب ابتلا به بیماری و در مواردی نیز موجب مرگ میشود، بنابراین ضروری است مردم استان با رعایت اصول سه گانه بهداشتی شامل استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و شست و شوی مکرر دستها برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، از حضور در تجمعات و دورهمیهای خانوادگی و سفرهای غیرضروری خودداری کنند تا با همت و مشارکت همگانی بتوانیم از شیوع بیشتر ویروس کرونا جلوگیری کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، سید عباس موسوی اظهار کرده ظرف ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۴۶۲ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.
وی افزود: ظرف همین مدت تعداد ۳۷۹ نفر از افراد مشکوک بستری شده ، از بیمارستان ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه هم اکنون ۲۵۷۶ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۳۶۸ نفر نیز با علائم حاد تنفسی در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.
اما معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به سرعت گرفتن روند واکسیناسیون در استان، گفته با تزریق واکسن کرونا در یک روز به ۳۵ هزار نفر رکورد واکسیناسیون در مازندران شکسته شد.
نادر آهنگر افزوده در هر دقیقه ۲۴ مازندرانی در برابر کووید ۱۹ واکسینه میشوند.
وی تصریح کرده هم اکنون گروه سنی در روستاها از ۴۰ سال به بالا واکسینه شدند و در شهرهای بالای ۲۰ هزار خانوار تقریبا از سن ۵۵ سال به بالا در حال دریافت واکسن کرونا هستند.
آهنگر افزوده الویت برای مشاغل پرخطر پارکبانها، خبرنگاران، ناوگان حمل و نقل جادهای، ریلی، بنادر وفرودگاه است.
آخرین آمار کرونا در بابل
بر اساس گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل در حال حاضر ۱۱۵۱ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای بابل بستری هستند.
بر اساس این آمار در ۲۴ ساعت گذشته ۲۲۴ بیمار جدید بستری و ۱۶۸ بیمار هم ترخیص شدند و ۴۷ بیمار در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری هستند.
به گزارش ایسنا، در حال حاضر ۳۷۲۷ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های تحت حمایت دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل بستری هستند.
منبع: ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰